Roadshow o 3D grafice - nové termíny pro Brno a Bratislavu

Po roce opět přicházíme se zajímavými semináři pro zájemce o 3D grafiku, tentokráte ale ve dnech 6.-.7.12.2012 navštívíme také Brno a Bratislavu!

Vážení přátelé, po loňských CINEMA Days, určených především profesionálním 3D grafikům a fandům, jsme letos trochu změnili zaměření celé akce. Chceme ukázat i tradičním 2D grafikům, že práce 3D může přinést jejich firmám zajímavé příležitosti a možnosti. A že to zdaleka nezruinuje jejich rozpočty. Vše odprezentujeme na reálných projektech a ukážeme, co to bude pro vás znamenat z hlediska nákladů a výnosů. Nezanevřeli jsme ani na naše stávající uživatele, kterým představíme novinky v poslední verzi profesionálního 3D grafického programu CINEMA 4D.

Také jsme se vydali blíže k Vám, uživatelům - kromě Prahy se poprvé představíme také v Brně a Bratislavě -  ve dnech 6. a 7.12.2012. Těšit se můžete také na zajímavé produkty našich partnerů, které si budete moci na místě sami vyzkoušet - profesionální grafické tablety od společnosti WACOM a notebooky a stolní počítače od firmy Lenovo.

Účast na semináři je zdarma, podmínkou je ale předchozí registrace.

Program akce a registrace